Cerere Game Master

In jos

Cerere Game Master

Mesaj  Skribu la data de Mar Mai 31, 2011 11:46 pm

Nume in joc :-
Nume real : Frunza Mihai
Varsta :23
Cat timp ai fost Gm pe servere private :1 an pe 1un server,pe a meu 1 zi ca atat a fost deschis:))dar comenzile le stiu perfect
Cat timp petreci zilnic in fata calc. : depinde de situatie... 4 -5 ore cu folos:D restu asa pt jocurile si forumurile mele:)
Iteme disponibile pe Lupus Ro : pe lupus...pfff cred ca mai am halebarda+8 mortala+7 fms+2 pentagon +6 da nush sigur... daca la mai am ca cred ca le`am aruncat ..verific;)

P.S.Am pus la nume in joc - deoarece nu m`am apucat de joc vreau doar sa ajut la dezvoltarea acestui joc prin postul meu de Game Master (GM) si asta dupa ce il voi primi ( cred) succes!

**EDIT**: Daca OWN vrea itm pe lupus nu`i problema am prieteni si fac acest lucru pot sa`i fac rost dar nu cred ca e asa cretin sa ceara itm pe lupus pt Gm pe serverul lui:) si app rectific cele de mai sus :"Nu m`am apucat de server deoarece vreau sa fac tot ce face un GM cunosc perfect comenzile principale esentiale: ex: de block_chat care e esentiala... acea de mutare a unui jucator ... ziua /noapte sa dau stun itemele ... pietrile de Gm , pt eventuri ...multe altele:)

Pt detalii baga OWN id de skype: bmarind

Skribu

Mesaje : 1
Data de înscriere : 31/05/2011
Varsta : 30
Localizare : Romania

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum