Regulamentul Jocului

In jos

Regulamentul Jocului

Mesaj  lauur la data de Dum Feb 27, 2011 4:35 am

Regulamentul Jocului

1. a. Numele de utilizator:

Numele utilizatorilor nu trebuie sa fie ofensatore, neadecvate, rasiste, extremiste sau vulgare. Jucatorilor ce vor folosi astfel de nume sau vor pretinde ca fac parte din Echipa SmiLe le vor fi sterse conturile fara a fi atentionati. De asemenea, cei ce vor pretinde a fi altcineva vor fi banati.

b. Denumirile generale:

Magazinele, breslele, grupurile, Item-urile sau orice alt lucru caruia ii poti da o denumire vor trebui sa fie conforme cu punctul 1 Numele de utilizator

c. Comportamentul:

Te rugam sa tii cont intodeauna de faptul ca nu ai voie sa insulti alti jucatori. Amenintarile, spam-ul, mesajele ofensatoare sau insultele catre ceilalti jucatori se pedepsesc cu banarea contului din joc.
Daca esti insultat, amenintat sau primesti mesaje nedorite de la un alt jucator, te rugam sa contactezi Game Master-ul responsabil.Blocarea unui player prin metoda "Negociaza" in trimpul gameplay-ului se va pedepsii cu Banarea contului la 3 astfel de abateri !


2. Chat-ul Intern - Spam :
Spam este interzis. De asemenea este interzis sa oferi informatii sau sa intrebi despre metodele de incalcare a regulamentului (cheats, cods, hacks) precum si link-urile catre alte jocuri, in afara de SmiLe Metin2 vor aduce banarea contului din joc.3. Folosirea bug-urilor :

Daca descoperi un bug, raporteaza-l Game Master-ului. Este interzis sa il folosesti in avantajul tau iar incalcarea acestei reguli aduce banarea contului din joc.

4. Inselatoria :

Mani****rea programelor de conectare este interzisa si se pedepseste cu ban permanent pe toate serverele Metin2 Decriptarea si hacking-ul clientului de conectare sau a oricarei informatii ce apartine serverului sunt strict interzise.

5. Conturile :

Este de datoria ta sa te asiguri ca datele contului tau sunt in siguranta. Impartasind aceste date cu altcineva inseamna sa pierzi credibilitatea reclamatiilor aduse in cazul pierderii contului sau a Item-urilor aflate in cont. Echipa SmiLe nu-ti va cere NICIODATA datele de logare (nume, parola). Comercializarea reala de conturi, Item-uri, Yang este strict interzisa. Acest lucru se pedepseste cu banarea permanenta a contului din joc .

6. Echipa Jocului :

GM este prescurtarea de la Game Master. GM nu iti vor da Item-uri, Yang sau orice altceva. GM sunt aici sa te ajute si sa aiba grija ca jocul si chat-ul sa se desfasoare in limitele regulamentelor. Va trebui sa te supui indrumarilor date de GM. Contul tau din joc poate fi banat daca nu te supui acestor indrumari. GM te pot bana temporar sau definitiv si pot lua orice hotarare este nevoie pentru a mentine o buna desfasurare a jocului. Jucatorii sunt obligati sa raspunda mesajelor private din joc, primite de la GM. Daca dupa o anumita perioada de timp jucatorul nu raspunde, se considera ca foloseste un soft ilegal doar pentru a-i tine caracterul in joc fara ca utilizatorul sa joace si se pedepseste cu banarea contului.

7. Reclamatiile aduse echipei de joc:
- se duc direct la GM , SGA8. Sanctiunile

Echipa jocului va folosi urmatoarele sanctiuni pentru a mentine o buna desfasurare a jocului:

-avertismente
-kicks (delogari)
-banuri temporare
-banuri permanente

9. Comercializarea de conturi este strict interzisa aceasta duce la Ban Permanent! pe ambele conturi!!
Reclama la alte servare se pedepseste cu Ban Permanent !!!


Folosirea oricarui bug/script/hack va duce la BAN PERMANENT (inclusiv ip ban), definitiv si irevocabil

Comportamentul "antisocial", limbajul vulgar/obscen, injuraturile si injuriile nu se pedepsesc doar cu mute. Ele se pedepsesc si cu ban, in unele cazuri (grave) BAN PERMANENT.

Banurile permanente sunt facute ca sa ramana PERMANENT. Ele vor fi scoase doar in CAZURI EXCEPTIONALE si doar de catre un Game Admin (GA).

Relatiile de prietenie cu un SGM, GM sau GA trebuie pastrate pe cat posibil in afara jocului. NU mergeti pe ideea: "sunt prieten cu un GM, fac ce vreau!"

Nu se cer iteme la SGM, GM sau GA. Este inutil sa cereti, pentru ca oricum NU primiti (este ilegal sa se dea). Daca cereti nu faceti decat sa primiti ignore sau in cazul in care se insista excesiv si obsesiv kick/ban.
Blocarea unui player prin metoda "Negociaza" in trimpul gameplay-ului se va pedepsii cu Banarea contului la 3 astfel de abateri !

Cum se da Ban si de ce :

1. La 3 block chaturi= Ban 7 zile , dupa 7 zile daca se continua sa se incalce regulamentul veti primi Ban Permanent.
2. La 3 trade (negoturi) = Ban 7 zile, dupa 7 zile daca se continua sa se incalce regulamentul veti primi Ban Permanent.
3. La 2 block chaturi si un trade = Ban 7 zile , dupa 7 zile daca se continua sa se incalce regulamentul are Ban Permanent.
4. La 2 trade si un block chat = Ban 7 zile , dupa 7 zile daca se continua sa se incalce regulamentul veti primi Ban Permanent.
5. la dmg hack BAN permanent.

Este interzisa lovirea sau provocare GM-ului sub orice fel!
INJURIILE PE CHAT-UL GENERAL SE PEDEPSESC CU MUTE 48 DE ORE!

Modified lauur

lauur
Admin

Mesaje : 29
Data de înscriere : 27/02/2011
Varsta : 28
Localizare : Pitesti

Vezi profilul utilizatorului http://SmiLemt2.ServeGame.CoM/

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum